Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1534
1

Андрей ГУРСКИЙ: «Карпаты - команда высшего уровня»

Футболисты и тренеры «Прикарпатья» поделились впечатлениями о матче с «Карпатами»

Андрей ГУРСКИЙ: «Карпаты - команда высшего уровня»
Андрей Гурский
Андрій ГУРСЬКИЙ, захисник «Прикарпаття»

– Сподобался гра. «Карпати» – команда вищого рівня. А ми вже давно не були на таких стадіонах, у другій лізі таких нема. Голвне, що ми отримали задоволення від двосторонки. Добре, що ніхто не травмувався, за виключенням Озарківа. А так все супер.

– Особлива мотивація була, адже «Карпати» – колишня команда...
– Я б не сказав. У кожній грі треба віддаватися, показувати свою майстерність. Але ми приїхали до Львова, додому, тому хотілося зіграти якнайкраще.

– Як тобі теперішні «Карпати»?
– Я бачу, що команда вилазить з ями. Це помітно. Переконаний, що все буде добре. Бажаю «Карпатам» удачі та майбутніх перемог.

Олег ВЕПРИК, півзахисник «Прикарпаття»

– Як заїхав на стадіон, то одразу згадав, як колись тут грав. Але нічого, життя триває... Цікаво було порграти проти колишньої команди, хоч я тільки пару хлопців знаю – з ким раніше виступав. Різниця між вищою і другою лігою є, але не дуже велика (сміється). Можливо, «Карпати» на нас так налаштувалися, бо ми слабші. В принципі, нас вже майже розпустили, ми практично тиждень нічого не робили. А зараз усі по домам роз’їхалися, всі львівські тут і залишаються.

Петро КУШЛИК, головний тренер «Прикарпаття»

– Загалом нормальна гра. Особливо в першому таймі, у нас були моменти, але не змогли забити пенальті. Хлопці вже практично однією ногою у відпустці. Тому таким чином трохи підтримували форму. Я вважаю, що спаринг був непоганим. Тим більше, що у нашій команді було багато колишніх гравців «Карпат». Я їм казав, що вони грають вдома, тому мають показати свої кращі якості. За короткий проміжок часу колишні карпатівці влилися в нашу команду і потсійно додають – Гурський, Сагайдак додав непогано, Омельченко після травми відновився, молодий Ільчишин. Як будуть працювати, то все буде гаразд.

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
I_LOVE_UKRAINE
а колись Прикарпаття, Нива, Зірка - були у вишці.