Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1405
1

Прикарпатки — бронзові призери чемпіонату України з футболу

Калуська команда «Нафтохімік ПНУ» достроково стала бронзовим призером чемпіонату України з футболу

Прикарпатки — бронзові призери чемпіонату України з футболу
Третє місце вона забезпечила собі за два тури до завершення змагань у вищій лізі українського жіночого футболу, обігравши минулого четверга київську команду АТЕКС з рахунком 6:2.

Цей поєдинок зі столичними футболістками підопічні івана Олійника провели в Івано-Франківську на стадіоні «Наука» Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, студентами якого є кілька гравців команди «Нафтохімік ПНУ». Тож закономірно, що найбільше вболівальників тут було з цього ВНЗ. На стадіон прийшли повболівати за дівчат навіть ректор Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника професор Богдан Остафійчук, завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін професор Ярослав Яців, інші викладачі ВНЗ, а також начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Мирослав Карабін. і футболістки команди «Нафтохімік ПНУ» їх не розчарували, здобувши в цьому матчі такі важливі три очки.

Фактично перемогу над командою АТЕКС вони забезпечили собі ще в першому таймі, забивши у ворота суперниць три голи й жодного не пропустивши в свої. Перші два м’ячі влетіли у ворота столичного клубу після ударів Марії Михайлик, а третій гол записала до свого активу Ангеліна Молодик.

Мабуть, повіривши, що гру вже зроблено, прикарпатські футболістки у першій половині другого тайму занадто заспокоїлися й дозволили суперницям більше володіти м’ячем і показати себе в атакуючих діях, за що й поплатилися. Команда АТЕКС спромоглася забити два голи, вдало виконавши штрафні удари. Здавалося, що якщо так і надалі розгортатимуться події на полі, то вона зуміє й зрівняти рахунок. Однак футболістки команди «Нафтохімік ПНУ» вчасно перехопили ініціативу, знову «насіли» на ворота гостей і буквально за вісім хвилин, що залишалися до завершення матчу, забили два голи (відзначилися Христина Ботюк з пенальті та Лідія Шпак), а кінцеву крапку в ньому поставила у додатковий час Надія Стецюк.

Поєдинок команд «Житлобуд-1» (Харків) і «Легенда» (Чернігів), що ведуть між собою боротьбу за золоті медалі чемпіонату України 2011 року, завершився перемогою господарів поля з рахунком 2:1. Уманська «Ятрань» без бою здалася команді «Дончанка-ЦПОР», не приїхавши на матч до Донецька.

Василь ТКАЧУК, Галичина спортивна
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FidanFCCO
это замена Карпатам