Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
15871
122

Кононов попрощався із Карпатами

Головний тренер львівських «Карпат» Олег Кононов сьогодні подав у відставку

Кононов попрощався із Карпатами
Олег Кононов
Про це «Футбол 24 » повідомило джерело у львівській команді.

Відомо, що вранці Олег Георгійович зібрав усіх гравців і, прощаючись з ними, сказав, що більше не є головним тренером команди.

В ці хвилини почесний президент «Карпат» Петро Димінський проводить із керівниками клубу нараду. На ній стане відомо, хто готуватиме команду до наступного матчу.

Найімовірніше це буде Юрій Дячук-Ставицький, хоча все ще існує ймовірність, хоча й дуже мала, що Кононова таки залишать. Нагадаємо, після 13 турів розіграшу Прем'єр-ліги «Карпати» набрали лише 10 очок. В турнірній таблиці вони ділять 14-15 місця із «Олександрією». Учора, 16 жовтня «зелено-білі» удома із рахунком 0:3 програли столичному «Арсеналу».

Раніше повідомляли, що керівництво клубу відставки Кононова не прийняло.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 122
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sts29
скольько было талантлевых тренеров в ДЫМКАРПАТАХ? Львовяни вам пора этого Дымин... гнать с футбола все скандалы из-за него всё ему нетак хочет через год сразу (рыбку сЪесть)
kiev66
хозяину виднее.........
gott2010
Хороший тренер. Я так думав і буду вважати далі.Велика втрата для клубу. Краще б найняли пару хороших перекладачів для роботи з легіонерами,..і вчительку української мови))
Як можна створити боєздатний колектив за пів року з половиною нових гравців,які навіть російської не знають. Крім того,як видно в Худобяка,Федецького,Тлумака...і Ко. зараз не найкращі ігрові кондиції. Федецькому по..,Тлумак-решето,не знаю що їм не дає нормально грати,зарплати замалі,чи просто пофігізм,так Карпати убого ще не виглядали.Команда завжди билась.
Що говорити,в кожної команди бувають спади. Надіюсь не надовго. Віримо в Карпати!!
Gary Bons
Поки Кононову не заважали,тоді все було гарно...Мабудь іншим також слави захотілося і вони в тренєра полізли по совмєстітельству..,а клепки то немає, як у нас кажу :"МЕНТАЛІТЕТ такий!")))
konicarog
Кононов залишається!!!!!!!!!!!!
Але про це теж інфи нема
КРИСТИНА
konicarog — 18.10.2011 08:22
Так на сайті Карпат ще нема повідомлення про відставку
_________
Його і не буде!
Кононов залишається!!!!!!!!!!!!
konicarog
Так на сайті Карпат ще нема повідомлення про відставку
shklifan123
"Раніше повідомляли, що керівництво клубу відставки Кононова не прийняло."
Що за дибілізм,прямо як в маршруткі-"З сьогодні проїзд 3 грн.-підпис-"адміністрація".
Я звісно не Кварцяний,але ці жидомасони вже так дістали,що хочеться зробить з ними шоу пасивних гнідо-падло-йобо-цвіркунів,блін
Eugenich
Дыминський лучше бы попрощался
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vlado700
Кононов достиг своего потолка.А "Карпаты" должны были переходить на уровень выше после прошлого сезона.Вот и не стыковочка."Карпатам" нужен амбицизный и в тоже время умный тренер,кторый ставит перед собой и командой высокие цели.
grundig11
Слава героям військ НКВС, ( спасибо всем за понимание, я ничего не перепутал, тут новостной сайт)?
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DDDey
я говорю просто что сталин ошибся присоеденив западные области к украине в 1939.Вот пусть бы сами попробовали добыть себе ту независимость. снасала у поляков и австровенгров. потом сами отбились бы от фашистов и с тали незалежной украиной.только сами и именно те 9 областей из за которых и поныне идут распри уже в центральной и правобережной украине.Запде только рот раскрывать умеют --мы украинцы мы патриоты.....выкормышы освобожденные злодеем Сталиным вот кто они.
SergTranskarpatija
Лібше нехай Кононов прощається із Карпатами чим прем"єр ліга із ними попращається.
mistercx
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SergTranskarpatija
Люди, історія залежить від того хто її пишить. Недавно почитав історію про Олександра Нєвського (прикольно що підтверджується публікаціями в радянських журналах) + (до речі святого в російській церкві) боже, якою г.н.и.д.о.ю він насправді був. Взгалі не приймав участь ані в Нєвськой битві, а ні в Льодовому побоїщі (де доречі загинуло аж 20 рицарів хрестоносців). Зрадницьки вбив брата і власного сина, впровадив із монголотатарами крепосне право, а героєм зробили при Єкатерині бо виявляється він був батьком засновника Москви, а тому повинен був мати героїчне минуле.
А до чого я це пишу? Бо справжню історію не знає ніхто! А те що знають нащадки, так це версія у виконанні переможців (і катинь не катинь і Сталін супергерой). Тому не факт що справді порядну людину із часом будуть називати героєм, а до пам"ятника рідкісного гада не будуть носити квіти.
А стосовно кому хто завдячує своїм життям... один Бог знає. Можливо діду який влучно стріляв, а можливо поганому фріцу який із жалості кинув банку тушонки і чиясь бабка не вмерла із голоду, бо відступаючи червоноармійці вигрібли із хат селян все не дивлячись на малих дітей і стариків. На війні правди не має, ані червоної, ані коричневої всіх закопують на однакову глибину.
Люди не страдаєте фігнею!