Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 июля 2011, 22:08
36962
317

Кожанов перешел в Ильичевец

«Карпаты» не смогли удержать своего лидера

| Обновлено 06 июля 2011, 22:08
36962
317
Кожанов перешел в Ильичевец

Как стало известно Sport.ua из надежных источников, полузащитник «Шахтера» Денис Кожанов, который провел 3 с половиной сезона в «Карпатах» на правах аренды, сегодня должен подписать контракт с мариупольским «Ильичевцем».

«Карпаты» пытались выкупить трансфер футболиста, но не смогли осилить запрошенную за украинца сумму. Кроме того, Валерий Яремченко, нынешний наставник «Ильичевца», желал видеть полузащитника сборной Украины у себя в команде. И сегодня Кожанов провел первую тренировку в составе своего нового клуба.

Напомним, что в футболке «Карпат» Кожанов провел 109 матчей, в которых отметился 18 забитыми голами. Трансферная стоимость полузащитника «Шахтера» оценивается в 1.7 миллиона евро.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией
Футбол | 29 марта 2024, 03:16 1
Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией

Сообщается, что мюнхенцы будут обязаны выплатить Томасу 10–12 миллионов евро

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 316
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Marat1909
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
taipen
Проте є ця стаття написана українською )
ViperMX
Кожанов: "Хочу продолжить карьеру во Львове"
Принадлежащий Шахтеру вингер сборной Украины, последние сезоны выступавший за львовские Карпаты, по мнению различных СМИ, может вернуться в Донецк или отправиться в аренду в Мариуполь.
"Ко мне по поводу перехода в Ильичевец никто из руководства мариупольского клуба или Шахтера не обращался", - поведал Денис официальному сайту Карпат.
"Узнал об этой информации только из СМИ. Моего желания, моего согласия на этот переход никто не спрашивал. Со своей стороны могу сказать, что у меня есть желание остаться в Карпатах и продолжить карьеру в этом клубе".
"Когда закончился срок аренды в Карпатах? 30 июня 2011 года".
"Продолжить карьеру я хочу во Львове. Карпаты второй год подряд будут играть в еврокубках. У нас в команде подобрался очень хороший и дружный коллектив, который возглавляет прекрасный тренер. Важно также, что Карпаты имеют великолепных болельщиков. И, наверное, главное то, что я во Львове женился, создал тут свою семью".
"В Карпаты я приехал игроком дубля, а сейчас не только стабильно играю за основной состав клуба, но и не раз приглашался в национальную сборную. Потому считаю, что как футболист я в Карпатах вырос, и это заметно".
"Наш тренер знает, чего и как он хочет достичь, и главное, что все футболисты очень хорошо его понимают".
"Я не вижу смысла что-то менять, когда меня все устраивает во Львове. И это касается не только моей профессиональной карьеры, но и моей семьи. Более того - куда бы меня не забросила футбольная судьба, по завершении карьеры я с семьей буду жить только во Львове. Этот вопрос мы с женой решили окончательно".
"Сейчас руководство Карпат решает с руководством Шахтера мой вопрос. Я надеюсь, что клубы договорятся между собой и я останусь во Львове. Но если нет, то придется вернуться в Шахтер".
"В Шахтере в передней линии очень много бразильцев высокого уровня, с которыми сложно конкурировать. Потому мало кому из украинцев удается закрепиться в составе".
taipen
Этот ник возможно ещё пока не банили, но насколько я понял -этоне первый твой акк тут (или не единственный), но думаю это не надолго - если и дальше будешь ерунду всякую писать.
xapyga
новость успели уже опровергнуть.а тут досихпор она как главная висит
taipen
Не было никаких проблем, правда я уже давно устанавливал - больше года тому назад помоему
Darinka
Чёрт,щас увидела в теме "трансферное окно", что Денис таки перешёл к ильичам...
Ну вот с каким психологическим настроем будет играть парень?
Как в клетку заточили...Судьба профи?
grinya_otezz
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
volunyak
Днями у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Денис Кожанов, у якого чинний контракт з «Шахтарем», начебто залишає Львів і продовжить свою кар’єру в «Іллічівці», за який виступатиме на правах оренди.
– Денисе, наскільки достовірною є інформація про те, що ти у новому сезоні гратимеш за «Іллічівець»?
– На мене з цим питанням ніхто конкретно з керівництва ні «Іллічівця», ні «Шахтаря» не виходив. Я також лише зі ЗМІ дізнався про мій можливий перехід у Маріуполь. Але мого бажання, моєї згоди на цей перехід у мене ніхто не питав. Зі свого боку можу лише сказати, що у мене є бажання залишитися в «Карпатах» і продовжити кар’єру в цьому клубі.
– Коли завершився термін твоєї оренди в «Карпатах»?
– 30 червня 2011 року.
– Де ти бачиш продовження своєї кар’єри після цієї дати?
– У Львові. «Карпати» другий рік поспіль гратимуть в єврокубках. У нас в команді підібрався дуже хороший і дружній колектив, який очолює чудовий тренер. Важливо також, що «Карпати» мають прекрасних вболівальників. І, напевно, найголовніше те, що я у Львові одружився, створив тут свою сім’ю.
– Тобто тебе у Львові все влаштовує?
– Звичайно.
– Ти у Львові вже відіграв чотири сезони. На твою думку, як футболіст, ти в «Карпатах» прогресуєш?
– Думаю, що так. Коли я приїхав до Львова, то ще ніде на серйозному рівні не грав. У «Карпати» я приїхав гравцем дублю, а зараз не лише стабільно граю за основний склад клубу, але й не раз запрошувався до національної збірної. Тому вважаю, що як футболіст я в «Карпатах» виріс, і це помітно.
– Стиль гри «Карпат» та сам навчально-тренувальний процес в команді тобі подобаються?
– Звичайно! Напевно, коли б мені не подобався той футбол, в який грають «Карпати», якби мені тут не було комфортно, якби я не відчував, що розвиваюся і прогресую як гравець, то я б і не говорив, що хочу залишитися в команді. Наш тренер знає чого і як він хоче досягти і головне, що всі футболісти дуже добре його розуміють.
– «Іллічівець» тренує Валерій Яремченко, з методами роботи якого ти добре знайомий. І саме завдяки йому ти чотири роки тому перейшов у «Карпати». У тебе немає бажання знову з ним співпрацювати?
– Справа не в цьому. Просто я не бачу сенсу щось міняти, коли мене все влаштовує у Львові. І це стосується не лише моєї професійної кар’єри, а й моєї сім’ї. Більше того - куди б мене не закинула футбольна доля, по завершенні кар’єри я з сім’єю буду жити лише у Львові. Це питання ми з дружиною вирішили вже остаточно.
– Але ж ти виріс у Маріуполі, для тебе це рідне місто...
– Маріуполь не є для мене рідним містом. Просто воно знаходиться недалеко від Донецька. Так, я там вчився у школі, в інтернаті. Але скажу відверто, бажання повертатися в Маріуполь у мене немає. Тим паче, що у мене зараз вже є у Львові своя сім’я, нещодавно народилася маленька дитина. Тобто у мене у Львові все налагоджено в усіх питаннях. Тому зараз, з маленькою дитиною на руках, щось міняти в своєму житті я не маю жодного бажання і не бачу в цьому ніякого сенсу.
– Ми говоримо про «Іллічівець». Але ти за контрактом є гравцем «Шахтаря». Чи є варіант, що ти гратимеш у донецькому клубі?
– Варіант, напевне, є. Адже за контрактом я належу саме «Шахтарю». Зараз керівництво «Карпат» вирішує з керівництвом «Шахтаря» моє питання. Я сподіваюся, що клуби домовляться між собою і я залишуся у Львові. Однак, якщо ні, то змушений буду повернутися в «Шахтар».
– А ти бачиш себе у складі команди Мірчі Луческу?
– У «Шахтарі» в передній лінії дуже багато бразильців високого рівня, з якими важко конкурувати. Тому мало кому з українців вдається закріпитися у складі. А сидіти на лаві запасних ніхто не хоче, кожен хоче мати якомога більше ігрового часу. Тому або вони йдуть в оренду, або взагалі переходять в інші клуби.
– На твою думку, на що «Карпати» можуть розраховувати в новому сезоні?
– Сезон, як і минулий, буде складним. Але вважаю, що команда повинна виступити краще. У Лізі Європи ми вже не будемо новачками, у гравців є досвід. Сподіваюся, що він нам допоможе. Але в той же час необхідно, щоб було побільше кваліфікованих гравців, бо грати через 2-3 дні не просто. Адже окрім Ліги Європи не можна забувати і про чемпіонат та Кубок України. Тим паче, що конкуренція в українському футболі з кожним роком зростає. Завдання потрапити в єврокубки ставлять перед собою більше половини команд Прем’єр-ліги. До тих клубів, які цього сезону гратимуть у Європі, додадуться «Таврія», донецький «Металург», «Арсенал». Почали говорити про єврокубки і в «Зорі» та «Іллічівці»...
– Якщо «Карпати» фінішують знову п’ятими, вболівальників команди це влаштує?
– Думаю, що ні (посміхається – Авт.). Адже до хорошого людина звикає дуже швидко. Навіть цього року вже можна було почути від декого незадоволення, чому ми не піднялися вище. Та ми й самі, гравці, дуже хочемо вже не лише боротися за медалі, а й їх здобути. Вважаю, що це завдання нам під силу. Адже ми вже два роки граємо практично одним складом, добре розуміємо один одного, у нас чудовий мікроклімат в команді.
veek
Ткачук і Голодюк гравці основного складу. Я говорю про дублерів, які так заважають тренеру заробляти на відкатах з трансферів. Яка у вас у Львові була радість за молодь на початку 2011 року. А тепер осталось тільки зіпсоване повітря.
ViclyPucly
Дурниці пишеш... Перше, турнір дублерів і прем`єр ліга, це абсолютно неспівставні турніри. Друге, молодь постійно залучається до основи (Ткачук, Голодюк, Петрівський), але ж і гравці основи в більшості молоді!!! куди ж тоді їх дівати? А що до "системи відкатів" - це взагалі дурня.
veek
У Карпатах Конан вже налагодив систему відкатів, так що на подальший п...рогрес надіятися нічого. Така ситуація була і у Металісті, де після "лазерної" селекції команда просто перестала грати. Для фанів ФК Карпати маю одне питання: де тепер грає ваша "золота молодь"? ті що виграли турнір дублерів. Не морочте собі голови марними надіями.
ViclyPucly
Ти як завжди "доброзичливий", але все ж прочитай свіжішу інфу http://football.sport.ua/news/130948, це все просто СЛУХИ!!! А от де будуть Карпати і де Іллічі, побачимо в турнірці по завершенні чемпіонату.
proffesor777
тю...и нафига
veek
Нехай тепер іспанців купують
volodymyr_kharchuk
Донецькі просто охірєли!!! Ахметов не захотів продати хорошого гравця, який йому не потрібний у команду яка принаймі грає у Європі. Зато бесплатно буде гробити його в Іллічів, і сподватися що вони знову не вилетять. Якщо хтось поділяє думку що один олігарх має кілька клубів то робіть висновки!!!
малевич
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Eugenich
У Рината Леонидовича свои планы на Ильичевец на этот сезон, а цену клуб назвал. Значит не сильно нужен Карпатам. Футболист и там может раскрыться во всей красе, как тот же Гладкий в ФК Харьков.
ivtretyak
естественно. сколько в прошлом сезоне Карпаты нервов потартили шахтерам? Вот и заьрали игрока. Шахте он стопудов ненужен. а цена полтора ляма для Кожпанова более чем достаточна.