Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июня 2011, 20:40
2416
2

Карпаты будут сотрудничать с ЛГУФК

Пока что речь идет о реконструкции стадиона «Скиф»

| Обновлено 17 июня 2011, 20:40
2416
2
Карпаты будут сотрудничать с ЛГУФК

Відбулася зустріч керівників ФК «Карпати» та Львівського державного університету фізичної культури, на якій було обговорено питання про співпрацю між найсильнішим футбольним клубом та провідним вишем галузі Західної України.

У зустрічі взяли участь генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин, спортивний директор клубу Степан Юрчишин, між іншим випускник ЛДУФК, ректор ЛДУФК професор Євген Приступа та директор спорткомплексу вишу Тарас Галичка.

Сторони обговорили питання щодо створення Академії футболу «Карпати – ЛДУФК» і загалом про перспективи співпраці у розвитку футболу в регіоні. Йшла мова і про стадіон «Скіф», який належить ЛДУФК і на якому зараз триває реконструкція. Адже цей стадіон визначено УЄФА як одну із баз для Євро-2012. Наразі на «Скіфі» вже встановлено каркас трибун, кладуть дренаж футбольного поля, проводяться внутрішні роботи у збудованому адміністративному корпусі.

Як розповів Інформаційному центру ФК «Карпати» директор спорткомплексу ЛДУФК Тарас Галичка, у розпорядженні футболістів будуть просторі роздягальні, душові, сауна, тренажерний зал, в якому зможуть одночасно працювати 25 чоловік, масажні кабінети, реабілітаційний центр та актовий зал для проведення теоретичних занять.

У перспективі планується побудова ігрового залу, 50-метрового басейну та відкритих майданчиків, на яких можна буде проводити тренування як з загальної фізичної підготовки, так і спеціалізованого спрямування. Зазначимо, що на стадіоні «Скіф» вже є ігровий манеж з якісним тартановим покриттям, тренажерний зал на 15 чоловік та сауна.

Спортивний директор ФК «Карпати» Степан Юрчишин відзначив, що стадіон «Скіф» знаходиться в чудовій парковій зоні і до того ж не далеко від центральної частини міста, що дозволить вболівальникам без проблем до нього добиратися. Адже планується, що саме на цьому стадіоні в майбутньому свої ігри буде проводити молодіжний склад «зелено-білих» та «Карпати-2».

Додамо, що футбольне поле реконструйованого стадіону «Скіф» матиме розміри 105 м на 68 м, а трибуни зможуть прийняти близько 4 000 глядачів.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JaKrevedko
Забудь про них.
korsar_kharkov
а как же ФК Львов?