Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7942
23

Віталій КВАРЦЯНИЙ: «На команду давив результат»

«Волынь» - «Оболонь» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция

Віталій КВАРЦЯНИЙ: «На команду давив результат»
Виталий Кварцяный

Сергій Ковалець, головний тренер «Оболоні»:

- Добрий вечір. Як ви бачили, гра була досить бойовою. Команди боролись на кожному клаптику поля. Що я можу сказати? Коли нам забили гол, кутового не було, а потім в кінці матчу був 100-відсотковий кутовий, але судді вирішили інакше. Взагалі, футбол, так, як життя, складається з дрібниць, і от сьогодні ті дрібниці були весь матч. Вітаю вас з наступаючим святом.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Добрий вечір. Я хочу похвалити гравців. Гра була досить відповідальна. Хлопці показали свої бійцівські якості. Хоча дехто з них не відповідає рівню команди Прем’єр-ліги. На команду давив результат. Нам треба було перемагати, щоб реабілітуватись перед вболівальниками. Взагалі, я не пам’ятаю, щоб ми втратили дома стільки очок, бо загалом перемагали на виїзді.

- Лисенко буде грати?
- Поки не змінить ставлення до гри, ні. Можливо, в нього була досить важка травма, але віддаватись потрібно на 100 відсотків.

- Хлопці часто били з далекої відстані, ви дали їм таку установку?
- Та я кожен матч даю таку установку. На тренуваннях вони творять чудеса, а от у грі втрачають дух, чи концентрацію, сили не вистачає щоб добити до воріт.

- Що з Кінашем (перспективний молодий плеймейкер)?
- Важке питання, відповім. В нього щось не в порядку з головою – піжон рідкої породи. То в нього дівчата в голові, то прогуляв збори зимою, ми його ловили по всій Волині. Не хоче він грати, хоча за талантом не гірший за Коноплянку, а характеру 0. В мене були пропозиції щодо нього. Хотіли купити за 200 тисяч доларів, але я за такі гроші йому краще ноги переламаю. Він або буде грати в «Волині» або ніде.

Всім бажаю гарно відсвяткувати, а вболівальникам дякую, що ви завжди підтримуєте рідний клуб.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
misteradd
Не сотвори себе кумира, дебилоид.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SvLutsk
Не такий поганий Кварцяний як його тут змальовують. просто не дипломат, а що на умі те і на язиці. А так може бути. А щодо Кінаша, то і справді дивно, вродіб відновився і почав тренуватись а потім зник. Всі хто підтримує Кінаша повинні памятати, що за зарплатою він ходить а тренування, ігри... За дарма гроші ніхто платити не буде. Гравець і справді дуже преспективний, ледь не кожен його штрафний закінчувався забитим голом у ворота суперників, незважаючи на відстань, не гірше Алієва. Пасом володіє кланим, вміє загострити ситуацію на полі. Його повернення вже ледь не рік чекають всі вболівальники Волині, а він падло херньою страдає. Кварц в нього свою душу вкладає, а він у відповідь. Козел кароче. Інший тренер вже давно б вигнав цього піжога, згадайте Сабо і ситуацію з Алієвим і Мілевським. Якщо не одумається то і справді стане бухориком і нереалізує себе у футболі. Я б на його місті залічував свій геморой і припинив страдати дуркою, а то рік без футболу може коштувати йому карєри. Сподіваюсь він прочитає ці слова і візметься за голову. Пограй собі рік-два у Волині, покажи що ти чогось вартий і іди з богом у Динамо чи Шахтар. Приклад Тимощука, Хачеріді, Девіча, Папи та інших повинен його надихати, а воно зі шлюшками по Метро і Золоті шляється...
f1aund3r
Удачно Лысенко перешел в надежде играть на Евро ))
BekXan
igorvt — 23.04.2011 08:02
Его место в дурке!Все думают если бы не он Волынь бы вылетела!Да фиг там без него команда давно играла бы в вышке постоянно и была бы не на последнем месте,а так мучает команду уже 20 лет!!Клоун!!Не говоря про то что он добился за эти 20 лет сохранения клуба??Да не смешите!!!!!Куча команд за это время с худшим финансированием и то быстрее в вышку попали и играют не один год!!!Воспитал?У него футболисты играли рядовым звеном!!А дальше ушли и начали прогресировать ну никак у него и не его воспитание!!!!
vitaha33 — 23.04.2011 11:56
Абсолютно с тобой согласен!!!!
Volynyaka
Z.l.o.d.e.y — 23.04.2011 12:37
Кінаш після цих слів ща дальше сховається, за кордон втіче, пластичну операцію зробить.
Z.l.o.d.e.y
...я за такі гроші йому краще ноги переламаю.
===========================================================
Я б, на месте Кинаша, после таких слов, Кварцяному несколько раз по кумполу съездил привселюдно, чтобы бычьё со страха обосралось и научилось уважать людей!!!
vitaha33
забираю свої слова назад - повний неадекват, він не має права відноситись до ЛЮДЕЙ таким способом, реально думав ,що піариться, дивуюсь Ващуку, який це все терпить, напевно а січкар реальні проблеми в бізнесі, якщо Ващук вислуховує оце все...
vitaha33
ясно, шо кварц неадекватний, але якшо подивитись на ту кількість гравців, яких він виховав, то можна сказати, що така позиція має право на існування. Мені чомусь здається, що це піар, що в команді він спокійніший, бо реально, якщо б кожен день перебувати під таким психологічним пресом, то можна вдурку попасти або просто перестати себе поважати. Якщо б на мене хтось так ричав, я б і хвилини не був з такою людиною. Але те, що ця людина напротязі років віддана одній команді заслуговує на похвалу
heavysergey
Ну і хто ж отримав путівку в дурку?!?!?! Я таких не знаю, за всі історію Волинського футболу!!!! А от про великий футбол ти правий!
fytbal711
В мене були пропозиції щодо нього. Хотіли купити за 200 тисяч доларів, але я за такі гроші йому краще ноги переламаю.
----------------------------------
Ой да Кварцян в зборную ему пора Блоха отдыхает.
krylov961
Выживший у Кварца получает путевку в большой футбол или в д у р к у...
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
heavysergey
Ти правий. Серед всіх команд УПЛ, Волинь - найбільше заробила в період зимового трансферу. Один Шарпар чого вартий!!!
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
luke1488
Просто правду матку рубить!!!
M_Toha
Кретин не кретин, но почему то есть уверенность в том, что без него Волынь бы столько очков не набрала
Jurij_Nazarkevich
Малацца Кварц, жжот напалмом, впрочем как и всегда
BekXan
- Важке питання, відповім. В нього щось не в порядку з головою – піжон рідкої породи. То в нього дівчата в голові, то прогуляв збори зимою, ми його ловили по всій Волині. Не хоче він грати, хоча за талантом не гірший за Коноплянку, а характеру 0. В мене були пропозиції щодо нього. Хотіли купити за 200 тисяч доларів, але я за такі гроші йому краще ноги переламаю. Він або буде грати в «Волині» або ніде.
Как можна считать этого человека адекватным и нормальным???Он постоянно то ного готов всем переламать то что то ещё..Он хоть бы со стороны свё интервью пару раз посмотрел.Взрослый мужик тренер премер для команды а ведёт себя как больной идиот!!А вся команда кретины как он говорил!!
Волынь с победой!Нормальная команда не критыны!То тренер такой!