Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1894
2

Ігор АРТИМОВИЧ: «В Арсеналі працюється нормально»

«Арсенал» (Біла Церква) лишається єдиною командою першої ліги, яка не зазнала поразок навесні

Ігор АРТИМОВИЧ: «В Арсеналі працюється нормально»
Игорь Артымович

Три матчі «арсеналівці» звели до нічиєї, а у трьох останніх поєдинках святкували перемогу. Неабияка заслуга у таких успіхах «Арсеналу» головного тренера, львів’янина Ігоря Артимовича. Про роботу на Київщині, плани на майбутнє та тонкощі першої ліги у розмові з коучем «Арсеналу».

— «Арсенал» — єдина команда першої ліги, яка після зимової паузи ще не програвала…
— Так, ви маєте рацію. Тут багато факторів, які можна перелічити: трошки везіння, трошки зігралися, трошки добрали нових гравців (Налигач, Леонов, Костюк, Постолатьєв), команда дещо змінилася.

— Ви родом зі Львова. В «Арсеналі» багато вихованців львівського футболу. Зв’язок із львівським футболом підтримуєте?
— Звичайно, підтримую. Спілкуюся з тренерами команд-майстрів, а також із дитячими тренерами. До Львова, коли є час, завжди приїжджаю із задоволенням та цікавлюся львівським футболом.

— Селекційну роботу на львівському футбольному ринку проводите? Можливо, в «Арсеналі» з’являться якісь нові гравці з Львівщини?
— Селекцією займаємося та проводимо її не лише на львівському напрямі. Де є хороші гравці, ми з усіма спілкуємося. До речі, у Львові є такі футболісти, з якими я б хотів мати справу та бачити їх у своїй команді. Нещодавно ми запрошували 5—6 гравців із Львівщини у нашу команду, але вони відмовили, а це вже не наша вина. Та й не вина тих хлопців, які відмовили, адже кожен футболіст, як і кожна людина, завжди шукає щось краще.

— Ваш помічник — земляк Богдан Бандура. Як вам, львів’янам, працюється на Київщині?
— Нормально, ніхто нам наразі палиці в колеса не встромляє. Окрім мене та Богдана Бандури, ще є дрогобиччанин Євген Камінський, який також разом із нами працює в «Арсеналі». Окрім нас, є в команді ще місцевий тренер. Загалом у роботі ніхто нам не заважає. Все добре. Розумієте, якщо буде результат, то буде все добре, а якщо команда не демонструватиме гри та не досягатиме результату, то ніхто нас тут не буде тримати.

— У майбутньому, якби були пропозиції від команд Львівщини, наприклад, «Львова» чи «Скали», Ви б погодилися їх розглядати?
— Зараз про це не варто говорити, бо таких пропозицій немає. Я працюю тут, у Білій Церкві, а в цих командах є свої тренери.

— Останнім часом у першій лізі з уст очільника «Закарпаття» Івана Шіца пролунали слова, що окремі команди першої ліги ведуть закулісні ігри. Слова генерального директора ужгородського клубу мають підгрунтя? Чи все висмоктане з пальця?
— Закулісні ігри є різні. Нехай він скаже, що саме його схвилювало, і тоді можна казати щось конкретніше. До речі, що таке закулісні ігри? Суддівська допомога чи те,що якась команда"злила" іншій гру...Я от цього не розумію. Нехай би він справді назвав конкретний факт. Якщо б я про це казав, тоді б підтверджував сам факт нечесної гри або ні. А так, у його словах багато незрозумілого...

— На ті ігри, які ще треба зіграти «Арсеналу», є якесь конкретне завдання?
— Перед нами стоїть завдання зайняти якомога вище місце. Однак ще перед початком сезону перед командою не стояло завдання ввійти в трійку команд, чи, тим паче, вийти в прем’єр-лігу. Перед командою стоїть завдання посісти вище місце, аніж у попередньому сезоні. Я думаю, якщо ми займемо 8-ме місце, це для нас буде непоганий результат. Якщо ж вдасться піднятися вище, буде ще краще.

— Зараз «Арсенал» свої домашні матчі грає не в Білій Церкві, а в Обухові...
— Сподіваюся, що вже з травня ми повернемося в Білу Церкву на наш стадіон і будемо тішити наших уболівальників. Принаймні нам таке обіцяли.

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК, Галичина спортивна

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Шикарный мяч в ворота Украины был признан лучшим голом плей-офф Евро
Футбол | 29 марта 2024, 04:12 0
ВИДЕО. Шикарный мяч в ворота Украины был признан лучшим голом плей-офф Евро

Альберт Гудмундссон забил в ворота «сине-желтых» за Исландию в финале квалификации

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kung_vv
И я не против: когда-то на этом стадионе траву укатывал... В прямом смысле, если кто не понял
cTaHDapTik
— Зараз «Арсенал» свої домашні матчі грає не в Білій Церкві, а в Обухові...
— Сподіваюся, що вже з травня ми повернемося в Білу Церкву на наш стадіон і будемо тішити наших уболівальників. Принаймні нам таке обіцяли.
сподіваюсь буде так.