Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 апреля 2011, 23:40
3878
2

Нафтовик-Укрнафта – Арсенал (Біла Церква) – 2:3

Скоріш «Нафтовик» програв, аніж «Арсенал» виграв

| Обновлено 17 апреля 2011, 23:40
3878
2
Нафтовик-Укрнафта – Арсенал (Біла Церква) – 2:3

Сусіди по турнірній таблиці охтирські нафтовики зустрічалися з «канонірами» з Білої Церкви. Це була номінальна гра за шість очок, які у себе вдома і програли футболісти «Нафтовика». Рахунок відкрили господарі але в подальшому їм довелося лише відіграватись.

На 19-й хвилині зустрічі Мотуз, балансуючи на межі офсайду, втік на побачення з Сусловим, і вкотре відмітився голом за свою нову команду. 1:0. Спочатку півсезону Сергій з усіх команд-суперників не зміг забити лише «Чорноморцю».

Гості відповіли ударом з смуги карного майданчику. Рильський підвів команду, хоча міг і відловити «круглого», який ковзнув попід ближню стійку. 33-я хвилина і рахунок нічийний 1:1. Своє прізвище на табло записав Леонов.

Потім знову кіпер «жовто-чорних» засмутив місцевих вболівальників. Денис вийшов на навіс з криком: «Я!», але ледь-ледь дотягнувся до м’яча. Внаслідок чого сфера впала в гущавину гравців, і Рибковський відразу ж відправив шкіряний снаряд за спину воротарю «Нафти». 1:2. З таким рахунком суперники відправилися в підтрибунні приміщення.

Але й після перерви «нафтовики» продовжували помилятися. Навіть провівши численні заміни Сергій Мізін не зміг здобути хоч будь-який очковий профіт. Третій м’яч в рамці Рильського опинився, коли до кінця матчу лишалося менше 10 хвилин.

Молодий Кравченко, з когорти гравців, прибувших у ФК «Нафтовик-Укрнафта» після міжсезоння, на 81-й хвилині зустрічі у боротьбі з нападником «Арсеналу» головою «кивнув» круглого у сітку власних воріт. 3:1.

Таким чином усі голи господарі привезли «власноруч». Юрій Артимович, їдучи з канонірами в Охтирку, був цілком задоволений в разі здобуття нічиї. Нічого особливого, окрім впевнених дій воротаря, у грі «Арсеналу» не було. На  85-й хвилині, до речі, Суслов  майже потягнув удар Карнози з 11-метрової позначки. І хоча рахунок 2:3 залишав «нафтовикам» примарні надії опікувач канонірів разом зі своєю командою на досвіді спокійно дотягнув час до фінального свистка. Не на такий результат очікували підопічні Мізіна. Подивитись на гру місцевої команди приїхали поважні гості з «Укрнафти», а також Юрій Чмирь, губернатор Сумщини, який також очолює обласну федерацію футболу.

Події на стадіоні «Нафтовик» нагадали пісню Висоцького про сентиментального боксера, якому спочатку Борис Буткевич (Краснодар) проводить аперкот раз за разом з думкою: «Жити добре і життя добре». І так доки не впав. Ось і нафтовики били-били, а в Білу Церкву «Арсенал» поїхав з трьома очками.

Андрій МИХЄЄВ з Охтирки

«Нафтовик-Укрнафта» – «Арсенал» (Біла Церква) – 2:3 (1:2).

16 квітня. 15.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик». 4 000 глядачів. 7 градусів.

Судді: Андрій Лісаковський (Одеса), Олег Дробітько (Полтава), Віталій Сухін (Одеса).

«Нафтовик-Укрнафта»: Рильський, Карпенко (Мепорія, 69), Тарасенко, Кравченко, Прокурор, Карноза, Бояринцев, Єсип-к (Деревльов, 61), Вітер (Башлай, 71), Маринчук (Зайчук, 61), Мотуз.
Головний тренер: Сергій Мізін.
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець-к, Антоненко, Вербний (Ковельський, 90), Коваленко, Костюк (Гонщик, 90+5), Рибковський (Алексанов, 80), Постолатьєв (Івашко, 90+1), Леонов (Огіря, 82).
Головний тренер: Ігор Артимович.
Голи: Мотуз (19), Карноза (85, з пенальті) – Леонов (29), Рибковський (33), Кравченко (81, автогол).
Попередження: Кравченко (45+1), Прокурор (88) – Коваленко (26).

Андрій МІХЄЄВ з Охтирки

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
R1ch4rd
Опять Мотуз забил - молодец!)