Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 02 апреля 2011, 13:59
2778
1

Практически без неожиданностей

Обзор матчей 23 тура Первой лиги Украины

| Обновлено 02 апреля 2011, 13:59
2778
1
Практически без неожиданностей
Мабуть, головною сенсацією туру можна назвати перемогу «Зірки» над «Кримтеплицею» з рахунком 3:0. Але якщо подивитися на останні результати кіровоградців, то цей виграш і не був вже таким несподіваним. Чого тільки варта перемога над ФК «Львів». Тож підопічні Олександра Севидова добре знали, що їх може очікувати в Кіровограді, але запобігти поразці не змогли. Багато в чому долю зустрічі вирішило вилучення футболіста гостей, після якого гра «Кримтеплиці» дещо розсипалася. Під завісу тайму кримчани могли скоротити відрив у рахунку, але Бровченко не зміг реалізувати пенальті – на висоті зіграв Андрій Товт.
 
Після невдачі «Львова» у Кіровограді багато хто очікував, що команда реабілітується вдома у матчі зі «Сталлю». Але команда Анатолія Волобуєва просто не залишила шансу супернику та здобула перемогу з рахунком 2:0.
 
З таким самим результатом, і також в гостях, успіх святкували «Закарпаття» і «Геліос». Ужгородцям не вдалося зламати опір «Титану» у першому таймі, але після перерви вони все-таки домоглися свого і зусиллями Давидова та Лісиціна забили два голи, до того ж наприкінці матчу другу жовту картку, а за нею і червону, отримав футболіст кримчан. За схожим сценарієм переміг «Прикарпаття» «Геліос». Щоправда, тут господарі не дорахувалися свого гравця до забитих голів.
 
Єдиний матч, де команди не змогли виявити сильнішого, а також де глядачі не побачили забитих голів, це «Арсенал» - «Дністер». Варто відмітити, що в цьому році ці команди поки що грають виключно внічию. Цього разу серія цілком могла обірватися, але як гостей, так і господарів, підвела реалізація.
 
Мінімальну перемогу над «Динамо-2» здобула «Буковина». Три очки чернівецькій команді приніс єдиний гол, який на початку другого тайму з пенальті забив найкращий бомбардир першості Руслан Гунчак. До цього футболіст навіть не намагався реалізувати удар «з точки», а всі свої голи забивав виключно з гри.
 
Вельми важко далися три очки претендентам на вихід до Прем’єр-ліги «Олександрії» та «Чорноморцю». «Моряки» лише в останні десять хвилин зустрічі змогли вирвати перемогу, тож цей матч став неабиякою перевіркою на міцність нервів одеських вболівальників. А що ж до «Олександрії», то два голи у ворота «Ниви», забиті ще до перерви, не дозволили підопічним Володимира Шарана спокійно почуватися у другому таймі. Вінницька команда нав’язала супернику жорстку боротьбу та билася до останнього. Але зусиль вистачило лише на один забитий м’яч, який під завісу матчу на свій рахунок записав Лук’янець.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кривбасс для проведения матчей еврокубков изучает стадионы трех стран
Футбол | 16 апреля 2024, 06:45 2
Кривбасс для проведения матчей еврокубков изучает стадионы трех стран

По словам Виталия Павлова, клуб рассматривает Германию, Польшу и Молдову

Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение
Футбол | 16 апреля 2024, 00:02 1
Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение

Украинский вратарь не хочет переходить в «Баварию»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
Буковина-Динамо-2
Відео пеналя
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=1951
Фото з матчу
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=1952