Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3058
7

Юрій КІНДЗЕРСЬКИЙ: «Рахували гроші»

Президент ФК «Львів» не підтвердив, але й не спростував інформацію про фінансову скруту «городян»

Юрій КІНДЗЕРСЬКИЙ: «Рахували гроші»
Юрий Киндзерский

Після того, як головний тренер ФК «Львів» сказав, що президент прояснить ситуацію щодо майбутнього клубу після зборів, ми одразу після їх закінчення зв'язалися з Юрієм Кіндзерським.

— Юрію Івановичу, наскільки відомо «УФ», щойно мали закінчитися загальні збори ФК «Львів». Проясніть, будь ласка, ситуацію щодо фінансових труднощів клубу та яким ми його побачимо надалі?
—Гарний у вас журналістський нюх, що й казати! Справді, у нас лише щойно закінчилося зібрання (розмова відбулася близько третьої години вчорашнього дня. — Авт.). Прояснити ситуацію... Розумієте, сиділи ось щойно, думали, рахували гроші, враховували всі свої можливості, роздумували, як бути далі, адже перед командою стояли і мають стояти якісь завдання. Більше інформації раніше понеділка я вам дати не можу, тому що не все ще так прозоро та зрозуміло.

—Але питання щодо існування клубу критично не стоїть?
—(Задумавшись. — Прим. авт.) Знаєте, у світі нині безліч катаклізмів і трагедій, християни взагалі чекають на кінець світу, а ви кажете про те, чи стоїть критично наше питання. Воно є критичним завжди і в існуванні всього! Нині у нас поки що все більш-менш нормально, команда розпочинає перший тренувальний збір, але що буде далі — дочекайтеся, нехай поживе інтрига. Єдине, що можу додати: у світі все, на жаль, впирається в гроші. Вони є не завжди.

Від автора: за інформацією «УФ», очільник львівського клубу звертався по фінансову допомогу до одного всім відомого мільярдера, проте той захотів у разі пожертв на утримання клубу водночас і заволодіти ним як таким. У підсумку консенсусу не сталося...

Анатолій ВОЛКОВ, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Бог
А нефиг было Баранцов отпускать за 1 грн (официальная инфа). Нормальную трансферную деятельность ведите, того за 50 штук продать, того за 100 штук, того за 200 - вот и будет капуста. А на первую лигу надо не так уж много...
tarasbulba007
Очень жаль...
yulius9
Так что,песпективный клуб никому не нужен)
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tavrin
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
slot1982
Діма Фірташ-"відомий мільярдер"
myroslavmail
Нехай вболівальники "львівського футболу" зберуться і допоможуть улюбленій команді