Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
5560
9

Игорь Суркис написал письмо Сергею Таруте

Президент «Динамо» кивает в сторону Премьер-лиги касательно переносов матчей

Игорь Суркис написал письмо Сергею Таруте

Шановний Сергію Олексійовичу!

Дирекція ОПФКУ «Прем'єр-ліга» своєю Постановою № 5 від 16.07.2010 р. призначила початок матчу 5-го туру Чемпіонату України з футболу між командами «Динамо» Київ та «Металург» Донецьк, що відбудеться 8 серпня 2010 року, о 18:00.

ТОВ «ФК «Динамо» Київ» звертався з письмовим клопотанням до Прем’єр-ліги щодо призначення часу початку матчу на 20:15. Воно було обумовлене погодними умовами, що можуть негативно вплинути на здоров’я футболістів, а також Ліцензійною угодою, якою керується у своїй роботі клуб. На жаль, клопотання було проігнороване.

Також ми зацікавлені в тому, щоб один із центральних матчів Чемпіонату України з футболу, яким є, без сумніву, поєдинок «Динамо» Київ – «Металург» Донецьк, вболівальники України, котрі не зможуть потрапити на стадіон, могли б побачити на одному із провідних Всеукраїнських каналів – «1+1». Тому клуб вимушений був звернутися до Федерації футболу України з відповідним клопотанням, в якому детально виклав ситуацію, що склалася.

03.08.2010 р. Федерація футболу України листом № 1733 дала відповідь, де в пункті 3 сказано, що «час початку матчів мають визначати клуби-господарі поля». Також 03.08.2010 р. клуб отримав Рішення Виконкому ФФУ № 9, де пунктом 1 вирішено: «Дирекції ОПФКУ «Прем'єр-ліга» призначати початок матчів Чемпіонату України у серпні 2010 року не раніше 19:00».

04.08.2010 р. клуб отримав Постанову Дирекції ОПФКУ «Прем'єр-ліга» № 9, в якій було змінено Постанову Дирекції ОПФКУ «Прем'єр-ліга» № 5 від 16.07.2010 р. у частині визначення часу початку матчу 5-го туру Чемпіонату України з футболу між командами «Динамо» Київ – «Металург» Донецьк, та затвердила час початку даного матчу 21:00.

Клуб, зважаючи на надзвичайно спекотну температуру повітря, початок матчу о 21:00 цілком влаштовує. Однак, зважаючи на анонсування, що пряма трансляція матчу відбудеться на каналі «1+1», на друк і розповсюдження квитків, ми вимушені погодитися на умови, запропоновані Телерадіокомпанією «Студія 1+1», та провести матч о 20:15.

Хочу запевнити Вас, вельмишановний Сергію Олексійовичу, що вищевикладена ситуація сталася не з вини нашого клубу, а передусім через незрозумілу та деструктивну позицію Дирекції ОПФКУ «Прем'єр-ліга», яка в цьому питанні навряд чи керувалася логікою та здоровим глуздом. ФК «Динамо» Київ у цій ситуації першочергово піклувався про здоров’я та комфорт футболістів та вболівальників обох команд. До того ж, акцентую Вашу увагу, що ми із самого початку орієнтувалися на вказаний початок матчу, що прозоро відображено в нашому відкритому листуванні з Федерацією футболу України та Прем’єр-лігою.

Від себе особисто хотів Вам принести свої вибачення за незручності, завдані ФК «Металург» Донецьк.

Сподіваюсь на порозуміння та подальшу співпрацю.

З повагою,
Президент «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Официальный сайт ФК Динамо (Киев)

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Catenaccio
"Хочу запевнити Вас, вельмишановний Сергію Олексійовичу, що вищевикладена ситуація сталася не з вини нашого клубу..."
------------------------------------------------
Вот это лицемерие. Сами всю кашу заварили, в ФФУ наябедничали, потом им на несколько минут подвинуть оказалось нужно - и они не виноваты!
При это Металлург вообще никто не спросил.
Starshoi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kiruxa_y
надо было Суркису не указывать время на которое они хотели, тогда может быть не сделали бы им западло и не перенесли матч на более поздний срок ... и что теперь?
матч по инициативе клубов будет в 20:15 и потом какие нибудь штрафные санкции от Премьер Лиги ... или же в 21:00 и 1+1 будет искать лазейку для трансляции матча ...
Richi555
Почему не о чём?
Просили матч на 20,15, на транслыцию договорились, рекламу сделали, а им взяли перенесли на 21,00...не серйозно....
Класс)
Банально но классика бюрократизма. Букоф много, но письмо не о чем . Даже смысл тонет в тексте.
Tetiy
правильно говорит, а то Данилов как бы сместил матчи, но и в то же время палки в колеса ДК вставляет с трансляцией, потому-что они не в из пуле.
pavelod
а вообще приятно..бандюки становятся культурными))в законе вроде)
pavelod
поверь..он там только подписался))
vikpako
гг , я тоже такое письмо можу накатать у ВОРДе за 7 минут!)